Victoria

Victoria

0
Followers
17
Following
Victoria
More ideas from Victoria
Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

ca 35 st   Rivet skal från 1 apelsin 200 g choklad, mörk av bra kvaliet 50 g kokosfett     Smält kokosfett i en kastrull.  rör ner chokladen så den smälter till en slät smet.  rör ner…

ca 35 st Rivet skal från 1 apelsin 200 g choklad, mörk av bra kvaliet 50 g kokosfett Smält kokosfett i en kastrull. rör ner chokladen så den smälter till en slät smet. rör ner…

Mina bästa tips på goda & lättbakade julgodisbitar Wienernougat Det här behöver du : 100 gram mjölkchoklad (eller om man hellre vill mörkchoklad 70 % ) 250 gram nougat 100 gram flagad mandel Gör så h

Mina bästa tips på goda & lättbakade julgodisbitar Wienernougat Det här behöver du : 100 gram mjölkchoklad (eller om man hellre vill mörkchoklad 70 % ) 250 gram nougat 100 gram flagad mandel Gör så h

Så lätt att göra, och väldigt goda! Pudra över kakao över dem , innan servering :   Detta behöver du : 225 gram vit choklad 125 gram kokosfett Garnering : Kakao Bra att ha  :  Ischokladformar Gör så här : Smält kokosfettet över ett vattenbad, och rör runt tills … Läs mer

Så lätt att göra, och väldigt goda! Pudra över kakao över dem , innan servering : Detta behöver du : 225 gram vit choklad 125 gram kokosfett Garnering : Kakao Bra att ha : Ischokladformar Gör så här : Smält kokosfettet över ett vattenbad, och rör runt tills … Läs mer

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Det här receptet på ljuvlig saffransfudge kommer från min första bok (Söta saker) och är helt underbart. Fudge får mig alltid att tänka på regniga engelska vintrar, stickade tröjor med grälla julmotiv och travar av böcker framför brasan till svulstig julmusik. Allt som är bra med julen, med andr

Det här receptet på ljuvlig saffransfudge kommer från min första bok (Söta saker) och är helt underbart. Fudge får mig alltid att tänka på regniga engelska vintrar, stickade tröjor med grälla julmotiv och travar av böcker framför brasan till svulstig julmusik. Allt som är bra med julen, med andr

Citronfudge

Citronfudge

Att göra perfekt marmeladgodis är inte så svårt som man kan tro. Konditor Mia Öhrn visar steg för steg hur du lyckas och lär dig knepen.

Att göra perfekt marmeladgodis är inte så svårt som man kan tro. Konditor Mia Öhrn visar steg för steg hur du lyckas och lär dig knepen.

När jag pluggade i Lund fanns där en helt galet charmig liten godisaffär som specialiserat sig på gammeldags marknadsgodis. Min absoluta favorit är så kallad teaterkonfekt och varje gång jag hade skrivit klart en tung tenta brukade jag cykla ner för backen från universitetsområdet och över kulle

När jag pluggade i Lund fanns där en helt galet charmig liten godisaffär som specialiserat sig på gammeldags marknadsgodis. Min absoluta favorit är så kallad teaterkonfekt och varje gång jag hade skrivit klart en tung tenta brukade jag cykla ner för backen från universitetsområdet och över kulle

julmustkola2

julmustkola2