Lena Viklund Eriksson

0 followers
·
18 following
Lena Viklund Eriksson
More ideas from Lena
Mördegskakor med choklad och havssalt | Brinken bakar

Mördegskakor med choklad och havssalt | Brinken bakar

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Receptet tror jag att jag har sparat från en gammal ”hembakat” – tidning. Och denna har jag velat pröva länge – Melvin tyckte det var en bra ide och röstade ja för att den skulle följa med honom på utflykten idag En fantastisk liten kaka med browniebotten, ett lager med … Läs mer

Receptet tror jag att jag har sparat från en gammal ”hembakat” – tidning. Och denna har jag velat pröva länge – Melvin tyckte det var en bra ide och röstade ja för att den skulle följa med honom på utflykten idag En fantastisk liten kaka med browniebotten, ett lager med … Läs mer

Receptet tror jag att jag har sparat från en gammal ”hembakat” – tidning. Och denna har jag velat pröva länge – Melvin tyckte det var en bra ide och röstade ja för att den skulle följa med honom på utflykten idag 🙂 En fantastisk liten kaka med browniebotten, ett lager med … Läs mer

Receptet tror jag att jag har sparat från en gammal ”hembakat” – tidning. Och denna har jag velat pröva länge – Melvin tyckte det var en bra ide och röstade ja för att den skulle följa med honom på utflykten idag 🙂 En fantastisk liten kaka med browniebotten, ett lager med … Läs mer

MITT I VECKAN! Godmorgon eller goddag alla fina! Onsdag redan och nu smyger sig helgkänslan på igen! Idag är det ju även lillördag så då...

MITT I VECKAN! Godmorgon eller goddag alla fina! Onsdag redan och nu smyger sig helgkänslan på igen! Idag är det ju även lillördag så då...

Citronkladdkaka | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

Citronkladdkaka | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

Att göra egen picklad rödlök är busenkel. Och så himla gott både till tacos, grillade hamburgare eller pulled pork. Det här behöver du 2 stora rödlökar 3 dl vatten 1 1/2 dl strösocker 1 dl ättikssprit 12 % Gör så här: Skär rödlöken tunt, Mät upp vatten, socker & ättika … Läs mer

Att göra egen picklad rödlök är busenkel. Och så himla gott både till tacos, grillade hamburgare eller pulled pork. Det här behöver du 2 stora rödlökar 3 dl vatten 1 1/2 dl strösocker 1 dl ättikssprit 12 % Gör så här: Skär rödlöken tunt, Mät upp vatten, socker & ättika … Läs mer