Christina Lassander Odell

Christina Lassander Odell

12 followers
·
42 followers
Christina Lassander Odell
More ideas from Christina
Saftig, mjuk och ljuvlig vaniljkaka med blåbär. Åh den är så god, sådär lagom mastig, lite kladdig och enkel att baka. Detta recept är en favorit på bloggen, det är exakt samma recept som vaniljkakan HÄR! Jag har bara bytt ut mandelflarnen mot blåbär. Det blev en fullträff. Kakan blir bara godare om man bakar den dagen innan servering och klarar sig fint i kylen i 4-5 dagar. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g…

Saftig, mjuk och ljuvlig vaniljkaka med blåbär. Åh den är så god, sådär lagom mastig, lite kladdig och enkel att baka. Detta recept är en favorit på bloggen, det är exakt samma recept som vaniljkakan HÄR! Jag har bara bytt ut mandelflarnen mot blåbär. Det blev en fullträff. Kakan blir bara godare om man bakar den dagen innan servering och klarar sig fint i kylen i 4-5 dagar. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g…

Ibland glöms de här goda traditionella bärpajerna bort, nu när det ska provas så mycket ”nya” bakverk. Så idag ställde jag mig och bakade hallonpaj och en extra lyxig variant. Särskilt läcker blev den när man skar upp den i bitar- denna måste ni pröva till helgen. Inspirationen kommer från ett gammalt … Läs mer

Ibland glöms de här goda traditionella bärpajerna bort, nu när det ska provas så mycket ”nya” bakverk. Så idag ställde jag mig och bakade hallonpaj och en extra lyxig variant. Särskilt läcker blev den när man skar upp den i bitar- denna måste ni pröva till helgen. Inspirationen kommer från ett gammalt … Läs mer

6 Creative Cupcake Recipes

6 Creative Cupcake Recipes

6 Creative Cupcake Recipes

6 Creative Cupcake Recipes

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen