"Blockljus" av keramik som brinner med matolja - enkelt och giftfritt! 89 kr/st

Spiralformat oljeljus för matolja brinntid total livslängd ca

Äntligen rent utan elaka kemikalier - Lilly´s Eco Clean från Skottland har skapat rengöringsprodukter för hela hemmet och för tvätten, med milda men effektiva ingredienser. I paketet "Seven Wonders" ingår just sju produkter som är allt du behöver för ett skinande rent hem, där barnen kan krypa runt på nystädade ytor utan att få i sig giftigheter! 349 kr hos oss.

Seven wonder städkit - 7 rengörings- och tvättprodukter från Lilly´s Eco Clean

Ljusbringare Romantic, 4-pack miljövänliga, brinner på matolja och ersätter värmeljus

Romantic Light Bearer, burns with cooking oil, replace tealights

Bee´s Wrap är både riktigt praktiskt och miljövänligt - och inte minst bättre för din och familjens hälsa! Förvara maten fritt från plast med detta "folie" tillverkat av tunt bomullstyg, bivax, jojobaolja och kåda.

Food Wrap by Bee's Wrap - reusable cloths with beeswax, jojoba oil, and tree resin

Ny härlig oljelampa från skaparna av Ljusbringarna. Häll i vegetabilisk olja och den brinner många timmar. Nu har vi även extra vekar man kan löpa till. Snygg och miljövänlig höststämning. 89 kr hos vitavera.se

Ny härlig oljelampa från skaparna av Ljusbringarna. Häll i vegetabilisk olja och den brinner många timmar. Nu har vi även extra vekar man kan löpa till. Snygg och miljövänlig höststämning. 89 kr hos vitavera.se

Den här kommer att bli favoriten på sommarens resor för oss! Sova gott i sittande ställning är en utmaning, men resekudden från Nytta Design fixar det! Tillverkad av eko-plysch av bomull och stoppad med boveteskal, går att justera med kardborrband och kan fästas på t ex  axelbandet på väskan så tar den ingen plats i bagaget. 349 kr Skön sommar!

Den här kommer att bli favoriten på sommarens resor för oss! Sova gott i sittande ställning är en utmaning, men resekudden från Nytta Design fixar det! Tillverkad av eko-plysch av bomull och stoppad med boveteskal, går att justera med kardborrband och kan fästas på t ex axelbandet på väskan så tar den ingen plats i bagaget. 349 kr Skön sommar!

Disktrasa Röd, av lin och bomull, tvättbar i 60 grader, Iris Hantverk

IrisHantverk Linen and Cotton Dish Cloth Color: Red

Filt med mönster "Tanto Leaf" i 100% ull från Nya Zeeland, vävd i Litauen. Denna sköna ullfilt passar både för sovrummen, vardagsrumssoffan och vid meditation, passar grå matta och kudde från Nytta Design, till exempel. 750 kr i webshop och butik hos VitaVera

Material 100 % wook from New Zealand, woven in Lithuania.

Bee´s Wrap är ett naturligt alternativ till plastförvaring av mat. Bee´s Wrap är tillverkat av bomullsmuslin, bivax, jojobaolja och kåda. Bivax och jojobaolja har goda antibakteriella egenskaper och därmed en mycket god förmåga att hålla matvaror fräscha. Bee´s Wrap kan användas till bröd, ost, grönsaker, frukt, runt smörgåsen eller för att täcka en skål. Denna passar för en baguette, finns hos VitaVera i webshop och butik för 169 kr

Bees wax coated reusable bread wrap by ECOlunchbox has put together a list of green gifts for the gourmands in your life.

Miljövänligt, fritt från ftalater och annat som hör plast till; denna badkarsmatta i 100% naturgummi är både praktisk och snygg! 249 kr i webshop och butik.

Hevea Bath Mat - Natural Rubber Bath Mat - Ava`s Appletree Toronto

Saltstenslyktor ger ett vackert sken och avger negativa joner - bra för hälsan och miljön!

Lady of Brattefors: Glöm ej bort - fyller år inom kort

Pinterest
Search