Pressgurka eller inlagd gurka
Hur du lagar inlagd gurka, ättiksgurka eller picklad gurka samt pressgurka. Görs med vanlig slanggurka, ättika, socker och salt.
Inlagd gurka
Det här receptet är på inläggning av hela gurkor. Välj noggrant gurkor av jämn storlek och utan skavanker. Se till att du har tillräckligt stora burkar så får du snart en både god och vacker gurkinläggning.
Vi bloggar på alltommat.se
Gemensamt för stormkök är att de ska vara lätta att bära med sig på en utflykt, kort eller lång, och att lågan, som ofta skyddas med vindskydd, klarar kraftiga vindar så att man kan laga mat i alla väder. Stormkök i olika storlek och prisklass Det finns stormkök i en mängd olika storlekar – för […]
Här hittar du amelias bloggare
Här hittar du alla amelias fantastiska bloggare!
Vi bloggar på alltommat.se
Gemensamt för stormkök är att de ska vara lätta att bära med sig på en utflykt, kort eller lång, och att lågan, som ofta skyddas med vindskydd, klarar kraftiga vindar så att man kan laga mat i alla väder. Stormkök i olika storlek och prisklass Det finns stormkök i en mängd olika storlekar – för […]
Inlagd smörgåsgurka
Gör din egen inlagda smörgåsgurka av små fina och knapriga Västeråsgurkor. Det blir sötsura och lite salta gurkor som håller länge i ättikslag. Här har jag valt att lägga in gurkorna med lite bitar av färsk pepparrot, senapsfrön och dillfrön. Serveringsförslag Gott som pålägg till mackor - speciellt leverpastej eller vegopastej - och som tillbehör till söndagsstek, husmanskost med mera. Val av gurka Västeråsgurka kallas de lite större inläggningsgurkorna - de är goda att salta in. Du kan ta…
Vi bloggar på alltommat.se
Gemensamt för stormkök är att de ska vara lätta att bära med sig på en utflykt, kort eller lång, och att lågan, som ofta skyddas med vindskydd, klarar kraftiga vindar så att man kan laga mat i alla väder. Stormkök i olika storlek och prisklass Det finns stormkök i en mängd olika storlekar – för […]