Katja Vuori
More ideas from Katja
Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Krämig kycklinggryta med Thaikänsla. Den goda smaken kommer av vitlök, lök, chili, ingefära, paprika, sweet chili, kokosmjölk och Kycklingfond.

Thai-inspirerad Kycklinggryta - Bong Touch of Taste

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat  ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Festive French Tip

Bejeweled French Nails/Glitter French Tips: The base color is essie "Vanity Fairest". It's a sheer, light pink jelly with very subtle silver shimmer. Use 3 coats. After that, take OPI "Crown Me Already!" & create some French tips to bling up the mani.

Ahhh! It's finally here! I've been waiting patiently for this collection to arrive on my doorstep and it came! Look at that gorgeous...

Ahhh! It's finally here! I've been waiting patiently for this collection to arrive on my doorstep and it came! Look at that gorgeous...