Kesofrölimpa utan mjöl | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

Kesofrölimpa utan mjöl (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Kesofrölimpa utan mjöl | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

En busenkel och läcker snitt att fixa till festen! Skiva päron i långa bitar, toppa med ädelost och vira runt lufttorkad skinka. Strö över lite färsk timjan för mer smak och tjusig finish. Päronsnittarna passar utmärkt som tilltugg till ett glas bubbel.

En busenkel och läcker snitt att fixa till festen! Skiva päron i långa bitar, toppa med ädelost och vira runt lufttorkad skinka. Strö över lite färsk timjan för mer smak och tjusig finish. Päronsnittarna passar utmärkt som tilltugg till ett glas bubbel.

Dessa goda quinoa- och kikärtsbollar kan antingen serveras som ett vegetariskt alternativ till köttbullar - dvs med potatis, brunsås och lingon eller helt enkelt med en grönsallad. Vi tycker...

Dessa goda quinoa- och kikärtsbollar kan antingen serveras som ett vegetariskt alternativ till köttbullar - dvs med potatis, brunsås och lingon eller helt enkelt med en grönsallad. Vi tycker...

Trött på blomkålsmos? Här ett nytt och fantastiskt gott sätt att tillaga blomkål. Denna vackra sidorätt sköter sig själv i ugnen och passar till det mesta.

Trött på blomkålsmos? Här ett nytt och fantastiskt gott sätt att tillaga blomkål. Denna vackra sidorätt sköter sig själv i ugnen och passar till det mesta.

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Det här är en all time favorite när det kommer till grytor. Snabb, enkel och så god att benen viker sig.

Det här är en all time favorite när det kommer till grytor. Snabb, enkel och så god att benen viker sig.

Vegetarisk pastagratäng

Vegetarisk pastagratäng

Swedish Recipes, Vegan Food, Green, Vegetarian Meals, Veggie Recipes, Food Inspiration, Delicious Food, Yum Yum, Foodies

Ricotta- och spenatpaj med soltorkad tomat | Recept från Köket.se

Ricotta- och spenatpaj med soltorkad tomat

Morotslimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Morotslimpa utan vetemjöl – Lindas Bakskola

Recept - Valnötsbröd i lergryta

Recept - Valnötsbröd i lergryta

Turbosnabb filmjölkslimpa

Turbosnabb filmjölkslimpa

I denna festliga mumsbit (utan mjölk, gluten, vitt socker eller ägg) gifter sig radarparet choklad och havssalt ännu en gång! På en nötig botten vilar raw, krämig chokladfudge med perfekt stänk av …

I denna festliga mumsbit (utan mjölk, gluten, vitt socker eller ägg) gifter sig radarparet choklad och havssalt ännu en gång! På en nötig botten vilar raw, krämig chokladfudge med perfekt stänk av …

Pinterest
Search