Monica Wemmenlid

Monica Wemmenlid

Monica Wemmenlid
More ideas from Monica
Det här receptet hittade jag i Allt Om Mat (nr 3 2009). Det är några moment men går ju att förbereda i god tid. Jag gjorde i ordning dem på morgonen och sen stod de och väntade i kylen till kvällen…

Det här receptet hittade jag i Allt Om Mat (nr 3 2009). Det är några moment men går ju att förbereda i god tid. Jag gjorde i ordning dem på morgonen och sen stod de och väntade i kylen till kvällen…

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Ytterligare en av desserterna på Cillas kalas har vi här, eller ni ser ju egentligen två av dem. I bakgrunden ligger de ljuvliga dumlekakorna som jag gjort mååånga gånger. Lägger upp dem om en stund s

Släng ihop en ljuvligt god dessert på nolltid. Vackert att toppa med bär och servera i glas! 5-6 st chokladdessert glas 1 pkt oreokex (digestivekex funkar också bra) Chokladkräm: 5 dl vispgrädde 1,5 dl florsocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker Topping: 2 dl grädde Valfria bär Gör såhär: Börja med att göra chokladkrämen. Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Häll i 2 dl av grädden, vispa några sekunder tills det blir ordentligt blandat och en klumpfri kräm. Häll i resten av grädden ...

Släng ihop en ljuvligt god dessert på nolltid. Vackert att toppa med bär och servera i glas! 5-6 st chokladdessert glas 1 pkt oreokex (digestivekex funkar också bra) Chokladkräm: 5 dl vispgrädde 1,5 dl florsocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker Topping: 2 dl grädde Valfria bär Gör såhär: Börja med att göra chokladkrämen. Blanda alla torra ingredienserna i en bunke. Häll i 2 dl av grädden, vispa några sekunder tills det blir ordentligt blandat och en klumpfri kräm. Häll i resten av grädden ...

Baka en festlig rulltårta till kalaset eller lördagsfikat! Med färdig marsipan är prinsessrulltårtan enkel att göra, se bara till att du rullar ihop den försiktigt. Pudra över florsocker strax innan servering och bjud med fluffigt vispad grädde och färska hallon.

Baka en festlig rulltårta till kalaset eller lördagsfikat! Med färdig marsipan är prinsessrulltårtan enkel att göra, se bara till att du rullar ihop den försiktigt. Pudra över florsocker strax innan servering och bjud med fluffigt vispad grädde och färska hallon.

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Vi har nyligen börjat experimentera med så kallade upptäckarflaskor (discovery bottles, sensory bottles) och tycker det är hur kul som helst. Här är en av våra favoriter. Upptäckarflaska med stjärn…

Vi har nyligen börjat experimentera med så kallade upptäckarflaskor (discovery bottles, sensory bottles) och tycker det är hur kul som helst. Här är en av våra favoriter. Upptäckarflaska med stjärn…

Det här behövs för att genomföra experimentet: ett genomskinligt glas karamellfärg vatten tändstickor värmeljus tallrik Nedan ser du hur ett utav vatten experi

Det här behövs för att genomföra experimentet: ett genomskinligt glas karamellfärg vatten tändstickor värmeljus tallrik Nedan ser du hur ett utav vatten experi

Jag heter Amina och är utbildad fritidsedagog. Jag arbetat på skola, fritidshem och förskola. Har insett att många verksamheter vill ta in mer och mer Montessori pedagogik i sin verksamhet. När förskolan jag arbetade på också ville det så insåg jag hur dyrt material ofta är och började leta runt på nätet. Här är resultatet: en blogg med allt gratis Montessorimaterial som jag har hittat och hittar på nätet.

Jag heter Amina och är utbildad fritidsedagog. Jag arbetat på skola, fritidshem och förskola. Har insett att många verksamheter vill ta in mer och mer Montessori pedagogik i sin verksamhet. När förskolan jag arbetade på också ville det så insåg jag hur dyrt material ofta är och började leta runt på nätet. Här är resultatet: en blogg med allt gratis Montessorimaterial som jag har hittat och hittar på nätet.

Home White Home: Katsaus viime joulun koristeisiin

Home White Home: Katsaus viime joulun koristeisiin ᘡℓvᘠ□☆□ ❉ღϠ□☆□ ₡ღ✻↞❁✦彡●⊱❊⊰✦❁ ڿڰۣ❁ ♡༺✿༻♡·✳︎· ❀‿ ❀ ·✳︎· FR DEC 2016 ✨ ✤ॐ ✧⚜✧ ❦♥⭐♢∘❃♦♡❊ нανє α ηι¢є ∂αу ❊ღ༺✿༻✨♥♫ ~*~ ♪♕✫❁✦⊱❊⊰●彡✦❁↠ ஜℓvஜ