Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Fläskfiléröra i pitabröd

Fläskfiléröra i pitabröd (Smaskelismaskens)

Ugnstekt torsk med tomat och spenat

Ugnstekt torsk med tomat och spenat

Bra, Lchf

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås - ZEINAS KITCHEN

Panerad fisk med potatismos och kall dillsås - ZEINAS KITCHEN

Smörstekt torsk med färskpotatis och dillsås - Jennys Matblogg

Smörstekt torsk med färskpotatis och dillsås - Jennys Matblogg

Hälleflundra i ugn - denna delikatess är alltid välkommen | Allt om Mat

Ugnsstekt hälleflundrafilé med smörig sås Recept på hälleflundrafilé i ugn med smörig sås. En lyxig rätt där fisken är lättrimmad

Hälleflundra i ugn - denna delikatess är alltid välkommen

Fiskgratäng med hummersås

Fiskgratäng med hummersås

Frasig havrefisk med krämig dillpotatis

Frasig havrefisk med krämig dillpotatis

Citron & ostbakad torsk

Citron & ostbakad torsk (Jennys Matblogg)

”Mamma tror att vi driver pizzeria” sa Daniel till Tea när jag kom släpandes med två storpack raps- och olivolja. 4 liter olja. Till mitt försvar steker vi nästan bara i olja. Dessutom har vi valv in till vardagsrummet, så det vore inte så konstigt om jag trodde att vi drev pizzeria. I slutet av …

”Mamma tror att vi driver pizzeria” sa Daniel till Tea när jag kom släpandes med två storpack raps- och olivolja. 4 liter olja. Till mitt försvar steker vi nästan bara i olja. Dessutom har vi valv in till vardagsrummet, så det vore inte så konstigt om jag trodde att vi drev pizzeria. I slutet av …

2 port. - 7 pp/port 1 schalottenlök 1 tsk margarin 2 dl creme fraiche 15% 1-2 tsk skaldjursfond (Bong Touch of Taste) 1 tsk chilis...

2 port. - 7 pp/port 1 schalottenlök 1 tsk margarin 2 dl creme fraiche 15% 1-2 tsk skaldjursfond (Bong Touch of Taste) 1 tsk chilis...

Pinterest
Search