Ylva Sjödin
More ideas from Ylva
#conservatorygreenhouse #greenhousegardening

#conservatorygreenhouse #greenhousegardening

Gamla fönster är bra byggmaterial för den som längtar efter ett personligt växthus. Så var det för Anitha och Fredrik och deras växthus fungerar bra som principkonstruktion för att bygga efter egna mått.

Gamla fönster är bra byggmaterial för den som längtar efter ett personligt växthus. Så var det för Anitha och Fredrik och deras växthus fungerar bra som principkonstruktion för att bygga efter egna mått.

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...