Vi bloggar på alltommat.se
Gillar du jättestruten med Marabous mjölkchoklad? Eller är du den som alltid köper en lakritspuck när du blir sugen på glass? Kanske gillar du, som många yngre glassälskare, Pippis färgglada Tjolahoppsglass. Då får du tänka om inför glassäsongen 2021. Glassjätten GB Glace väljer nämligen att ta bort dessa och 12 andra glassar ur sitt sortiment. […]
Nattjästa frallor
HÄR FINNER NI RECEPTET!
Saftigt morotsbröd • Heavenly Cupcake
Extra gott och saftigt morotsbröd som passar lika bra till en mellanmål som att servera till middagen.
Saftigt morotsbröd • Heavenly Cupcake
Extra gott och saftigt morotsbröd som passar lika bra till en mellanmål som att servera till middagen.
Snabb morgonlimpa - Lindas Bakskola & Matskola
Saftig limpa med ett knaprigt skal som jäser direkt i ugnen!
Knådfritt grytbröd
Knådfritt grytbröd där gjutjärnsgrytan gör brödet saftigt med en frasig yta.
Mitt recept på en luftigare variant av Upplandskubb. - Frallans Matblogg
Facebook Twitter 25 LinkedIn 21 Like 61 Kubbar kubbar kuuubbar. Det här är så långt ifrån torra kubbar man kan komma iof. Upplandskubb finns det ju en uppsjö av recept på och tillagas enligt traditionen i en mjölkkanna med lock i vattenbad under flera timmar så det är väl egentligen fel att kalla detta för […]
Scones med ägg
Personligen tycker jag bäst om scones bakade med ägg i. De blir lite frasigare då än vanligt och liknar mer de engelska sconesen man får på ett afternoon tea i England som serveras med jordgubbssyl…
Norska tekakor
En morgon skulle jag göra frukost till familjen men märkte att vi inte hade bröd hemma. MORR…. det roliga är att vi alltid har bröd i frysen men det finns inget som slår nybakt. Dock så ville jag det skulle gå ganska så snabbt. Det här receptet gick både snabbt och var sååå gott. Familjen […]
italienskt lantbröd – En Smak Av Karin
Inlägg om italienskt lantbröd skrivna av En Smak Av Karin
Grova tekakor - Lindas Bakskola & Matskola
Mjuka härliga tekakor fyllda med nyttigt grahamsmjöl och rågmjöl.
Äppellimpor med havregryn - Victorias provkök
Godmorgon, vaknar upp till en grå och regnig tisdag med endast 12 grader ute. Tände precis kaminen för att få lite extra värme. Hum, vem sa att det var juni… Strax blir det jobb men först vill jag tipsa om smarriga äppellimpor. 25 g jäst 3 1/2 dl mjölk (37grader) 1 1/2 tsk salt 2 ... [Read more...]
Grovt surdegsbröd i gryta (recept) | Gunilla
Ett gott och lättbakat rågsurdegsbröd med chiafrön, solrosfrön, pumpakärnor, honung, olivolja. Du behöver inte ha en surdeg i förväg.
Åkes eminenta slöbröd | Recept från Köket.se
Åkes eminenta slöbröd kräver en minimal insats, sedan är det bara att låta degen jäsa ett dygn, ner i en järngryta och skjuts in i ugnen. Behöver vi nämna att det är grymt gott förstås? /Emma
Ernsts goda julbröd | Recept från Köket.se
Ernsts recept på ett strålande enkelt, gott och fint julbröd som inte behöver jäsa och håller länge.
Fluffiga Tekakor med gröt - Victorias provkök
Godmorgon alla kära läsare… Älskar lördagar, hela helgen framför sig och man kan mysa hur länge man vill med frukosten! Idag blev det lite bak på morgonen… Riktigt fina och fluffiga Tekakor som det är gröt i, låter lite konstigt men riktigt fina blev de!!! Jätte fluffiga och goda!! Idag tänkte jag åka till en ... [Read more...]