En perfekt vinterdessert som är fantastiskt god och vacker att titta på.

Vanilla pannacotta with lingon berries and ginger bread - Recipe in swedish

Egna godisremmar eller fruktläder som det kallas är enkelt att svänga ihop. Jag har flera olika recept under kategorin Godis och sist blev receptet på Hallongodis (2 ingredienser) riktigt omtyckt, kul

GODISREMMAR av Frukter & Bär – 2 RECEPT! (Evelinas ekologiska)

Egna godisremmar eller fruktläder som det kallas är enkelt att svänga ihop. Jag har flera olika recept under kategorin Godis och sist blev receptet på Hallongodis (2 ingredienser) riktigt omtyckt, kul

Fulländad dessert med pepparkakor fyllda med hallon- & vit chokladglass som kan förberedas några dagar i förväg.

Gingerbread with white chocolate and fresh raspberry filling, swap mascarpone for Swedish Kessela.

Sablebotten: Blanda ihop alla ingredienser till en deg och ställ den kallt i 1 timme. Värm ugnen till 160°. Ta fram valfria formar, till exempel runda ringar, och lägg en bit sabledeg i botten på varje form. Baka i ugnen i cirka 8-10 minuter.Mjölkchokladkräm: Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och rör i smöret.Päronkräm: Koka päronpuré med socker, citronsaft och maizena till en fin, tjock kräm.

Postres - Desserts - Italian Meringue with Milk Chocolate Cream - Healthy Sweet Snacks

Äppelpizza med salt kolasås & vaniljglass

Äppelpizza med salt kolasås & vaniljglass

Tiramisu är en klassisk italiensk dessert som är mångas favorit. Gör den  i portionsglas så blir den extra fin att bjuda på. Täck savoiardikex med en kräm på ägg, mascarpone, Amaretto och socker. Godast blir den om du gör den några timmar i förväg.

Tiramisu i glas - instruktioner

Pekannötspaj med hemgjord vaniljglass | Recept från Köket.se

Pekannötspaj med hemgjord vaniljglass

Pekannötspaj med hemgjord vaniljglass | Recept från Köket.se

Citrontarteletter

Citrontarteletter Recept på citrontarteletter. Citronkrämen kan göras flera dagar i förväg. Det går att förbereda pajskalet med kräm och sedan spritsa på maräng ca 3 timmar före servering. Bränn av precis före den ska avnjutas

Mini pecannötpajer | Hannas Bageri

Mini pecannötpajer | Hannas Bageri

Pinterest
Search