Efterrätter

14 Pins1 Följare
Syrliga Limeremmar | Fridas bakblogg

Syrliga Limeremmar | Fridas bakblogg

En perfekt vinterdessert som är fantastiskt god och vacker att titta på.

En perfekt vinterdessert som är fantastiskt god och vacker att titta på.

Egna godisremmar eller fruktläder som det kallas är enkelt att svänga ihop. Jag har flera olika recept under kategorin Godis och sist blev receptet på Hallongodis (2 ingredienser) riktigt omtyckt, kul

GODISREMMAR av Frukter & Bär – 2 RECEPT! (Evelinas ekologiska)

Egna godisremmar eller fruktläder som det kallas är enkelt att svänga ihop. Jag har flera olika recept under kategorin Godis och sist blev receptet på Hallongodis (2 ingredienser) riktigt omtyckt, kul

Rabarbercheesecake med hallonspegel

Rabarbercheesecake med hallonspegel

Key lime-paj i glas

Key lime-paj i glas

Sablebotten: Blanda ihop alla ingredienser till en deg och ställ den kallt i 1 timme. Värm ugnen till 160°. Ta fram valfria formar, till exempel runda ringar, och lägg en bit sabledeg i botten på varje form. Baka i ugnen i cirka 8-10 minuter.Mjölkchokladkräm: Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och rör i smöret.Päronkräm: Koka päronpuré med socker, citronsaft och maizena till en fin, tjock kräm.

Sablebotten: Blanda ihop alla ingredienser till en deg och ställ den kallt i 1 timme. Värm ugnen till 160°. Ta fram valfria formar, till exempel runda ringar, och lägg en bit sabledeg i botten på varje form. Baka i ugnen i cirka 8-10 minuter.Mjölkchokladkräm: Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och rör i smöret.Päronkräm: Koka päronpuré med socker, citronsaft och maizena till en fin, tjock kräm.

Postre Exótico con Frutas Tropicales

Postre Exótico con Frutas Tropicales

Äppelpizza med salt kolasås & vaniljglass

Äppelpizza med salt kolasås & vaniljglass

Citronmousse med lakritsflarn

Citronmousse med lakritsflarn

Tiramisu är en klassisk italiensk dessert som är mångas favorit. Gör den  i portionsglas så blir den extra fin att bjuda på. Täck savoiardikex med en kräm på ägg, mascarpone, Amaretto och socker. Godast blir den om du gör den några timmar i förväg.

Tiramisu är en klassisk italiensk dessert som är mångas favorit. Gör den i portionsglas så blir den extra fin att bjuda på. Täck savoiardikex med en kräm på ägg, mascarpone, Amaretto och socker. Godast blir den om du gör den några timmar i förväg.


Fler idéer
Pinterest
Sök