Grillad spetskål med chèvre, hasselnötter, kapris och brynt smör

Grillad spetskål med chèvre, hasselnötter, kapris och brynt smör

warm camembert tart with pomegranate syrup fig & pistachio / recipe

Warm camembert tart with pomegranate syrup fig & pistachio, mmmmmm.would just reduce some pomegranate juice and add honey to make the syrup.serve with slices of apple or pear to put the cheese on?

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Roasted Cauliflower & Chickpeas with Dijon Vinaigrette[Feed a Child, Nourish a Mind] - The Wheatless Kitchen

Roasted Cauliflower + Chickpeas with Dijon Vinaigrette. Feed a Child, Nourish a Mind - The Wheatless Kitchen

Vegetariska biffar med mozzarella, tomater och rödlök

Vegetariska biffar med mozzarella, tomater och rödlök

Vegetarian Food, Veggie Food, Healthy Food, Food Food, Food Tips, Mozzarella, Vegan Recipes, Fitness Mat, Swedish Recipes

Mjölfri paj: Tomat och broccolipaj med pajskal av bondbönor

Italiensk paj

Mjölfri paj: Tomat och broccolipaj med pajskal av bondbönor

Detta är så himla gott! En libanesisk rätt som heter Moussaka, kallas även mnazale eller maghmour. En mustig auberginegryta som påminner en aning om den franska ratatouillen.

Detta är så himla gott! En libanesisk rätt som heter Moussaka, kallas även mnazale eller maghmour. En mustig auberginegryta som påminner en aning om den franska ratatouillen.

Lyxig pizza som är enkel att göra med färdig smördeg. Bred på crème fraiche och toppa med grönkål, getost och torkade tranbär. Bjud som förrätt eller tilltugg till fördrinken.

Lyxig pizza som är enkel att göra med färdig smördeg. Bred på crème fraiche och toppa med grönkål, getost och torkade tranbär. Bjud som förrätt eller tilltugg till fördrinken.

Dem här paprikorna är fantastiskt goda! 386 kcal

Fylld paprika med linser, ­spenat och fetaost

Dem här paprikorna är fantastiskt goda! 386 kcal

Rostad primörsallad med buffelmozzarella, perfekt till både vardag och fest! Prova denna smakrika vegosallad, här hittar du receptet.

Rostad primörsallad med buffelmozzarella, perfekt till både vardag och fest! Prova denna smakrika vegosallad, här hittar du receptet.

En riktigt läcker rätt som passar perfekt att servera med pasta. 4 portioner 1 st aubergine Salt & peppar 1 st mozzarella Olja Tomatsåsen: 1 lök 2 vitlöksklyftor 2 pkt krossad tomat av god kvalité (gärna finkrossad) 1 msk tomatpuré 1 näve färska basilikablad eller 2 tsk torkad basilika 1 msk balsamico 1 tsk dijonsenap Salt & peppar Serveringsförslag Pasta Parmesan Gör såhär: Värm ugnen till 225°. Dela aubergine i ca 1 cm tjocka skivor, ringla olja över och tillaga mitt i ugnen i ca 10...

En riktigt läcker rätt som passar perfekt att servera med pasta. 4 portioner 1 st aubergine Salt & peppar 1 st mozzarella Olja Tomatsåsen: 1 lök 2 vitlöksklyftor 2 pkt krossad tomat av god kvalité (gärna finkrossad) 1 msk tomatpuré 1 näve färska basilikablad eller 2 tsk torkad basilika 1 msk balsamico 1 tsk dijonsenap Salt & peppar Serveringsförslag Pasta Parmesan Gör såhär: Värm ugnen till 225°. Dela aubergine i ca 1 cm tjocka skivor, ringla olja över och tillaga mitt i ugnen i ca 10...

Så jag gjorde två stycken för att frysa in… …men det slutade så klart med att jag åt upp båda. Det är ett helt galet svampår och jag säger för säkert femte hösten på raken att jag måste…

Så jag gjorde två stycken för att frysa in… …men det slutade så klart med att jag åt upp båda. Det är ett helt galet svampår och jag säger för säkert femte hösten på raken att jag måste…

Medelhavspaj att njuta av - lika god varm som kall och en fullträff på buffébordet.

Medelhavspaj att njuta av - lika god varm som kall och en fullträff på buffébordet.

Pinterest
Search