Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Spännande "magisk kaka" bakad i långpanna.

Många har frågat mig hur man gör egen surdeg, och det är verkligen inte särskilt svårt alls. Trenden att baka surdegsbröd blir bara starkare och starkare och det är riktigt kul att kunna göra sitt eget. Här har jag gjort en liten enkel guide till hur man startar igång och matar sin egen surdeg som m

Många har frågat mig hur man gör egen surdeg, och det är verkligen inte särskilt svårt alls. Trenden att baka surdegsbröd blir bara starkare och starkare och det är riktigt kul att kunna göra sitt eget. Här har jag gjort en liten enkel guide till hur man startar igång och matar sin egen surdeg som m

Mjuka, supergoda brödrutor med ett oerhört saftigt innanmäte.

Mjuka, supergoda brödrutor med ett oerhört saftigt innanmäte.

Kanelbullesockerkaka – en supersaftig sockerkaka med smak av kanelbulle. Smeten varvas med en socker- och kanelblandning som ger en superläcker, god smak!

Kanelbullesockerkaka – en supersaftig sockerkaka med smak av kanelbulle. Smeten varvas med en socker- och kanelblandning som ger en superläcker, god smak!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Lurbullar | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Lurbullar | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Grova tekakor – Lindas Bakskola

Grova tekakor – Lindas Bakskola

Pinterest
Search